dijous, 22 de maig del 2014

un dijous avorrit i soleta

A vegades espero i espero i espero. He aconseguit tenir molta paciència. Però començo a tenir la sensació que aquesta paciència comença a girar-se en contra meu. Perquè ho dic? Perquè acaba semblant que no tinc interès en algunes coses, i de fet jo no vull fer-me pesada.
Continuo reflexionant sobre aquest tema. I després de pensar, no molt eh?? Una mica, he arribat a la conclusió que de fet a mi se’m fa pesat que em preguntin o em recordin alguna cosa. Ho sé, no sóc perfecte, tot i que ho intento, però acostumo a tenir les coses apuntadetes i si no ho faig, és perquè no he pogut; i que em preguntin per coses meves que estan pendents... doncs bé, si no dic res, o bé és que no ho sé o és que no ho vull dir.

Avui continuo animada. Ha estat un dia molt avorrit. Avorrit per la feina. Però el meu cap m’ha distret força. He rebut la compra d’un llibre de l’Amazon, això sempre em fa il·lusió, és com si rebés un regal... ho sé, absurd, l’he comprat jo. Però per mi és un regal, ni que sigui meu, no?? Ja dic sempre, que sola estic molt bé, em faig regalets i tot.

Ei no sempre estic sola, crec que m’he adaptat a estar sola. Circumstàncies de la vida. Quan estic amb un amic sempre penso que hauria d’estar-hi més, però després no el truco per si l’avorreix que estigui tant amb ell.

Ok. Paro. Això no va enlloc.

Ho sé. El sexe s’ha de fer amb parella. Masturbar-se no sempre val. Així que en aquest aspecte més val deixar la soledat per un altre dia.

Hi ha dies que no tinc ganes d’estar sola. No es veritat. Ni m’ho plantejo. Això si, dormir sola, és una altre cosa. Per això va bé tenir una mascota, perquè dormi al llit i sembli que estàs acompanyada. El problema és que jo tinc peixets, i al llit no veig possible poder-me’ls dur.

Aquesta nit quan estigui al llit, observaré el meu entorn, segur que voldré companyia. En fi. M’agrada estar sola en determinats llocs. He dit.

Em pregunto quina edat dec tenir per pensar tot això. Edat mental vull dir. Son pensaments infantils, adolescents, madurs, de vell.... edat mental?? No sé, la cronològica de moment la tinc clara.